Skip to main content.
INSPIRATION

Inred med blågröna nyanser

Förutom de jordiga tonerna som till stor del anses göra upp höstens färgpalett skymtar vi också blå och grön som två fortsatt stora trendfärger även denna säsong. Vi låter det blågröna spektrumet ta plats i en mix av design på våra väggar.

Till skillnad från tidigare säsonger är paletten i höst mer kontrollerad och går från ljus till mörkt med blå eller gröna nyanser - bland våra nyheter i butik finns en mängd motiv i denna färgskala. Abstrakt konst, texttavlor och fotokonst - you name it!

Inred vardagsrum i blått

Blå sägs vara en färg som lugnar och passar därför perfekt att inreda med för ett harmoniskt hem. Blå toner är i stort fokus från den tidigare populära gråskalan och vi föredrar mörkare väggar eller tavelkollage för att uttrycka perfektion. Våga inreda ton i ton - matcha soffan med designen på väggarna och måla om i sofistikerat blått.

Inred med trendfärger

Grönt fortsätter vara drivande inredningsvärlden och till hösten syns allt mer djärva toner av grönt och med inslag av gula toner. Grönt är lätt uppfångat av ögat och har en uppfriskande effekt - med design i gröna toner kan du få hemmet att kännas som nytt!


Det är med öppen famn vi välkomnar hösten och det blågröna spektrumet som vi låter förmedlas genom designen på väggarna - antingen ton i ton eller från blått till grönt.
 

Product Slider