Skip to main content.
INSPIRATION

Ett rum, tre stilar

Med ny säsong kommer ofta en önskan om förändring. I år är lösningen posters! Vi listar hur du lyckas fånga de tre mest stilsäkra trenderna med posters i svartvitt, stora gröna växter och färgstarka agate-kristaller.

NO1 - MONOKROMT


Är du en av de som inte får nog av tidlös design? Då är våra svartvita posters något för dig. Med våra svartvita posters kan du med enkla medel anamma den monokroma trenden som gör sig lika bra i alla hem och inredningsstilar. Vi välkomnar motpolerna i svart och vitt med allt ifrån svartvit fotokonst och vackra porträtt till grafiska motiv. Svartvitt kan inte bli annat än lyckat!

Fixa stilen: 

NO2 - STORBLADIGA KRUKVÄXTER


Att svartvitt är en tidlös trend råder ingen tvekan om, men allt eftersom ger vi mer plats åt de gröna, storbladiga krukväxterna. Överallt möts vi av såväl de populära monsterabladen som kaktusen och nu vill vi också rama in och pryda våra väggar med dessa. Våga ge dina väggar massor med liv! 

Fixa stilen: 

  


NO3 - FÄRGSTARKT

Inred ditt hem med posters som får dina väggar att poppa! Efter marmor välkomnar vi dessa vackra ädelstenar som har blivit mycket uppmärksammade för sina vackra, färgglada lager. Vi förstår helt klart varför! Med våra färgstarka posters med agatekristaller sätter du fokus till dina väggar. Den perfekta mixen är en blandning av färgstarka motiv tillsammans med stilrena texttavlor. 

Fixa stilen: