Skip to main content.
INSPIRATION

Desenios designchef: Julklappar för hela familjen

På jakt efter den perfekta julklappen? Vi intervjuade Desenios designchef Annica Wallin för att få tips kring hur vi hittar de bästa julklapparna till nära och kära!

DEN STORA KÄRLEKEN

“Till en man, fru eller sambo skulle jag välja något riktigt personligt och speciellt. Tänk på de minnen ni delar tillsammans, en speciell resa eller en plats som ni båda älskar. Om ni förlovade er i Paris så skulle en poster med ett fotografi från den romantiska staden vara en perfekt present att lägga under granen. Ett annat förslag är att skapa egna personliga posters där du kan lägga till datum, koordinater och namn”.

TONÅRINGEN

"Tonåringar har ofta en bestämd uppfattning om vad som är snyggt. När du shoppar posters till, ibland ganska kräsna, tonåringar ha deras stil och intressen i åtanke. Hur ser deras rum ut, är de sportiga eller gillar de att fotografera? Om du letar efter en poster till en fashionista ska du kolla in bästsäljarna i vår kategori Fashion. Kartor, retroposters och vår kollektion Iconic är också säkra kort!"

FÖRÄLDRARNA

"Att piffa upp dina föräldrars hem med lite nya posters är ett fint sätt att visa din kärlek och uppskattning. Du kanske kan deras stil ganska bra vid det här laget med tanke på att du har känt dem hela ditt liv. Om din mamma eller pappa är den konstnärliga typen så har vi massor av alternativ - både abstrakta och svartvita posters. Naturmotiv är också ett utmärkt val som passar alla hem".

BÄSTA VÄNNEN

"Alltid där för dig i med- och motgång, en bästa vän ska man hålla hårt i. Fira era fina stunder tillsammans! Kanske har ni ett gemensamt livsmotto? Kolla i så fall in våra motiv med roliga och tänkvärda citat! Jag tycker om att skämma bort mina vänner, alla förtjänar lite lyx i sitt liv. Posters med guldfoliering eller dessa champagneposters är också bra alternativ!".