Skip to main content.
INSPIRATION

Bakom konsten: The Scent of Flowers

Blomdoft innebär olika känslor för oss alla. Oavsett om det är minnen av sena sommarkvällar med vänner, eller minnen av att få en vacker bukett så lyfter blomdoft vårt humör och får oss att känna oss optimistiska och lyckliga.

Desenios Design Studio valde att fånga skönheten hos blommor i en ny tappning som hyllar blomsterkonst. För att skapa dessa vackra botaniska posters, som finns exklusivt hos Desenio, sattes en kreativ process igång som involverade färska blommor.

HANDMÅLAT MODE

Vår studio startade med penslar för att handmåla ikoniska parfymflaskor i romantiska toner. De använde urklipp av dessa handmålade element så de kunde avbilda dem som de ville i fotostudion.

VACKRA BLOMARRANGEMANG

Stora buketter med doftande blommor togs in i studion, redo att fixas till. Våra designers använde sin kreativitet och experimenterade med olika färgpaletter, klippte stammar, knoppar och blomblad, och tog ibland in rosetter för att verkligen få till looken.

FOTOGRAFI

Desenios fotografer använde sedan ett stativ för att fotografera blomsterarrangemangen, och undvek skuggor med reflexskärmar. Under redigeringsprocessen efteråt blev bilderna finslipade för att skapa det perfekta slutresultatet.Att inreda med blomposters kommer få glädjen i ditt hem att blomstra året om."

Product Slider