Skip to main content.
INSPIRATION

3 NYA SÄTT ATT SKAPA EN TAVELVÄGG

Har du en tom vägg som behöver nytt liv? Inspireras av tre nya sätt att skapa en tavelvägg!

FRÅN GOLV TILL TAK

Den perfekta lösningen för en tom vägg, täck den med tavlor från golv till tak! Har du flera tomma väggar, välj den största - allra helst den som först fångar din blick när du kommer in i rummet. När du hänger upp tavlorna, linjera dem endast i nederkant och längs sidorna - genom att låta ovansidan av tavelväggen spreta skapar du mer dynamik. Denna typ av tavelvägg fungerar bra bakom en soffa eller för att rama in matplatsen. När du väljer ut motiv till en sådan här stor vägg - blanda olika stilar för att skapa en mer eklektisk look!

PERFEKT HARMONI

Enkelt och snyggt - skapa en symmetrisk tavelvägg med dina posters! Fördelen med denna variant är att den fungerar på nästan vilken vägg som helst. Para ihop fyra, sex, åtta eller tio ramar - denna stil fungerar lika bra på små som stora väggar! Ramar i 50x70 funkar bra för detta upplägg men du kan förstås experimentera med både mindre och större ramar för att hitta en look du gillar.

DEN LODRÄTA LINJEN

Samla dina tavlor runt en lodrät linje! Här kan du mixa storlekar på ett enkelt sätt och bygga på tavelväggen åt sidorna om du vill göra den större. Vi gillar den här sortens tavelvägg eftersom den är välbalanserad och enkel utan att kännas för mallad. Inspireras av tavelväggen på bilden eller skapa en större variant om du har mer plats.Product Slider