Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Escape to a place where lost memories and untold stories live.

Skildrar en plats där historia möter nutid och där tradition och innovation blir ett.

”Den historiska arkitekturen och de vackra detaljerna gjorde Marrakech till den perfekta platsen att skapa den här kollektionen”
Desenio's Chief Design Officer Annica Wallin.

Studio Amara - vacker fotokonst från Marrakech

Kollektionen kännetecknas av historisk arkitektur, välvda valv och vackra pasteller — Studio Amara lyckas verkligen fånga skönheten hos Marrakech på det mest häpnadsväckande sätt. Kollektionen är fotad i Marrakech av Desenio Design Studio, och bjuder på fascinerande byggnader, skimrande pooler och så mycket mer.

Palmer i vinden som reflekteras i ljusblått poolvatten, allt får oss att vilja resa världen runt! Den här kollektionen visar verkligen magin och mystiken hos detta vackra ställe. Med väggar täckta i pastellfärgad mosaik, välvda valv, förgyllda kupoler och utskurna detaljer fick Marrakech oss att falla vid första ögonkastet. Med starka traditioner i ryggen och fantastisk historia är vi verkligen förbluffade av detta kända men ändå något hemliga ställe. Desenio Design Studio har i kollektionen försökt fånga det mänskliga arvet från Marrakech, där historisk och vacker arkitektur står i fokus.

Om du är lika fascinerad som vi över mystiska Marrakech och har en förkärlek till fotokonst så är det här du kommer hitta dina nya favoritposters! Välkommen, till Studio Amara.