Skip to main content.
Trender

Topp fem trender våren 2020

Dags för en nystart! Våren är på gång och vi guidar dig genom säsongens fem största inredningstrender. Sätt stilen med våra nya motiv för våren!

Warm minimalist

Varm minimalism är en enkel men elegant trend. Naturmaterial och en mjuk palett i neutrala färger skapar en luftig och avkopplande känsla hemma. Komplementera de sandiga tonerna med ljusgrönt eller ljusgult om du vill få in mer färg!

Urban gardener

Med denna trend behöver du inte kompromissa! Här suddas gränsen mellan ute och inne ut, för den som bor i stan ger gröna detaljer hemma massor av energi. Få in olika nyanser av grönt med hjälp av tavlor och växter!


Playful optimist

En trend som verkligen sticker ut, den här stilen passar dig som vill inreda med mycket personlighet! Med starka färger i modern tappning kan du verkligen göra ett statement hemma. Mixa och matcha olika färger i block eller satsa på en stor tavla inspirerad av denna trend för att sätta stilen.


Summer romantic

Denna trend får oss att längta till sommaren! Varma och livfulla färger skapar en härlig känsla hemma. Inspirerad av sicilianskt hantverk, denna trend hämtar inspiration från naturmaterial och handgjorda detaljer.
Sunset dreamer

En färgpalett med varma rosa toner, terrakotta och umbra ger en rustik känsla till ditt hem. Trenden Sunset dreamer passar drömmaren perfekt! Satsa på materialmix och handgjorda inredningsdetaljer för att sätta stilen.


Product Slider