Skip to main content.
Trender

Nu inreder vi ljust och elegant

Ljusa toner kombinerat med lyxiga material som sammet och mässing skapar en inbjudande atmosfär i hemmet som vi mer än gärna välkomnar in i det nya året med.

Styla inredningen i ditt hem efter säsong och möt ljusare dagar med minimalistisk design. Nu fokuserar vi på vackra detaljer och lyxiga materialval - allt i ljusa och pudriga kulörer som är något vi gärna ser mer av nu när vi går mot ljusare tider. Vilka detaljer väljer du att satsa på för att ge ditt hem en känsla av elegans?


Få till stilen med detaljer i pudriga färger tillsammans med vitt och svart i kontrastfull kombination. Sammet och mässing är återkommande material som känns både lyxiga och mer inne än någonsin! Addera till exempel en puff i rosa sammet, ljusstakar i mässing på ett snyggt sidobord eller en lyxig filt för att sätta stilen.


I butik just nu är en stor del av våra bästsäljare posters med blommor i pudriga toner och vintage-inspirerade porträtt i svartvitt – alla i en romantisk stil. Kombinera motiven tillsammans med inredningsdetaljer i samma stilfulla tema för att sätta känslan och addera ett elegant skimmer över hemmet.


Med inredning i en stil grundad i feminina och romantiska inslag ger du ditt hem en elegant touch som känns varm och välkomnande - en karaktär som dina gäster sent kommer glömma.