Skip to main content.
Trender

Get the look: Woodland Retreat

Föreställ dig att du tar dig tid att uppleva naturens renhet: gå genom daggiga skogar fyllda med fågelsång, andas in den svala, rena luften och ta lite tid för dig själv. Woodland Retreat-trenden gör att du kan skapa rum som väcker känslor och påminner om vilda skogar.

“Hållbarhet och naturmaterial fortsätter att vara en enorm trend inom inredning. Woodland Retreat-trenden knyter samman rustik elegans med ett miljövänligt förhållningssätt till design”, säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.

 

Ta in naturens vilda skönhet i ditt hem och upplev skogens underbara lugn. Nedan visar vi dig hur du skapar stilen i ditt hem.


FÄRGPALETTEN

Upplev skogen i all sin skönhet genom att blanda hela spektrumet av gröna nyanser, från pigga till dämpade och mörka till ljusa – du kan aldrig blanda för många gröna toner! Peridot och Bronze Green är de viktigaste färgerna för Woodland Retreat-trenden. Skapa en motvikt till det gröna genom att använda naturliga trätoner på ramar och andra tillbehör.

NYCKELMOTIVEN

Få trenden att komma till liv – lägg till posters! Vår Woodland Retreat-kollektion har 22 naturinspirerade konstmotiv i matchande gröna nyanser – allt från fotografier till citat. Blanda dem på en tavelvägg, eller välj större ramar och lyft fram dina favoriter.Forest Grove-postern fångar på ett perfekt sätt det mjuka, eteriska ljuset som bara finns i skogen. Häng upp denna poster med en träram för att ge dina väggar den där krispiga skogskänslan.Fern Close Up är ett perfekt komplement till en tavelvägg eftersom den lägger fokus på skogens naturliga texturer.

DE SISTA DETALJERNA

Bemästra Woodland Retreat-looken genom att komplettera med olika växter. Välj vackert utformade självvattnande krukor för optimal användbarhet. Tillsätt mysiga, naturliga textilier som exempelvis en knuten kudde för den ultimata mysfaktorn.Product Slider