Skip to main content.
Trender

Get the look: Soft Moments

Vi presenterar Soft Moments, en av Desenios trendkollektioner för AW21! Andas in nuet och inred ditt hem med varma toner och avkopplande, neutrala posters. Sjunk ner i mjuka filtar med en varm dryck och en bra bok – världen kan vänta.

"Trendkollektionen Soft Moments hyllar elegans och lugn genom en ren, nordisk stil med japansk touch. Naturliga bruna och grå toner möts för att skapa ett mysigt, naturligt och modernt rum där man kan vara i fred” säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.

 

Trenden Soft Moments handlar om att skapa ett utrymme som omfamnar dig. Skapa ett bekvämt hemmakontor eller en elegant och avslappnad känsla i ditt vardagsrum. Här visar vi dig hur du får till stilen i ditt hem.

FÄRGPALETTEN

Denna trend blandar varma neutraler med svalare gråblå nyanser för att uppnå en lugn och balanserad känsla. Välj kalla blå toner som Pantones Northern Droplet eller Quarry, och lägg till varmare nyanser i både interiörer och tillbehör – vi rekommenderar Chateau Grey och Iced Coffee.

NYCKELMOTIVEN

Soft Moments-kollektionen innehåller lugnande illustrationer och fotografier i kompletterande toner. Mixa och matcha dina favoritcitat med konstmotiv för att skapa en tavelvägg. Om du vill ha ett eller två konstmotiv på en vägg väljer du större storlekar för en slående effekt.Välj postern Mindfulness för en påminnelse om att uppskatta nuet.Postern Gliding Swan blandar varma bruna med grå toner i en impressionistisk konststil, vilket gör den till ett perfekt val för Soft Moments-looken.

DE VIKTIGA DETALJERNA

Välj en unik inredningsdetalj som en mittpunkt för ditt hem – lugnande former hjälper till att skapa en miljö som får dig att koppla av.


Skapa lugna och sköna rutiner genom att investera i en vacker dagbok där tankarna kan flöda. Det är inte bara en fin detalj på soffbordet – att skriva dagbok har visat sig minska stress och väcka kreativitet.Product Slider