Skip to main content.
Trender

GET THE LOOK: ROMANTIC REBELLION

Vi introducerar Romantic Rebellion, en av Desenios trendkollektioner inför AW21! Ge din personlighet liv i hemmet med hjälp av konst som är representerar dig.

“Trenden Romantic Rebellion är en chans att omfamna glamour och extravagans i din inredning. Konst inspirerad av barocken kombineras med en modern och kaxig twist för att skapa en lekfull känsla,” säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.

 

Oavsett om du vill skapa ett vackert tema i din matsal eller ta in starka rosa toner i sovrummet så är detta det perfekta tillfället att vara kreativ och förvandla dina väggar.

FÄRGPALETTEN

Mixa och matcha rosa toner för att skapa en dimensionell och kaxig stil. Två av de trendande rosa tonerna är Garnet Rose och Rhododendron. Om du vill ta in en accentfärg passar Medieval Blue perfekt.

NYCKELMOTIVEN

Om du gillar den moderna tolkningen av barock-porträtt är postern Bubblegum Princess ett måste! Den passar bra både på egen hand eller som del i en tavelvägg.Välj annars motivet Fly Away om du älskar blommor men också vill få in en cool och trendig känsla till rummet.Alla motiven i trenden Romantic Rebellion passar perfekt tillsammans, och du kan därför mixa och matcha dina favoriter och få fantastiska resultat!

DE SISTA DETALJERNA

Romantic Rebellion blir komplett med en guldig spegel i sann barock-anda, perfekt för en selfie som visar upp ditt rum! Ljus med kvinnliga former är en detalj som trendar stort just nu, och som även skänker en extra dos av glamour till ditt hem.Product Slider