Skip to main content.
Trender

Get the look: Modern Heritage

Inspireras av trenden från den engelska landsbygden i höst! Den klassiska stilen bjuder på en vacker höstpalett i grönt och rött, rustika detaljer och subtil lyx.

Ett lugnare tempo, mysiga hemmakvällar och skogspromenader. Hösten är snart här! En av säsongens stora trender, vår Modern Heritage, tar oss med till den engelska landsbygden där klassiska mönster och lyxiga detaljer står i fokus. Så skaffar du stilen med tre enkla knep.


Ta in naturen.

Om du någon gång besökt den engelska landsbygden vet du att naturen där är något alldeles extra. Djupgröna skogar, böljande kullar och magiska trädgårdar som får oss att tappa andan! Inför hösten släpper vi många motiv med vackra naturvyer och romantiska blommönster som ger den perfekta höstkänslan.

Klassiska mönster.

I början av 1900-talet var i princip varje brittiskt hem inrett med tapeter. En av våra mest kända tapetdesigners är William Morris vars mönster än idag älskas världen över. Om du inte känner dig sugen på att tapetsera väggarna med dessa klassiska mönster, satsa istället på en poster för att sätta stilen!

Färg i fokus.

Ett snyggt sätt att jobba med trender hemma är att välja ut ett rum och ge det en liten makeover enligt en stil du gillar just nu. Ta stilnycklarna från Modern Heritage och jobba in dem i ett rum, särskilt i kontor och vardagsrum passar den här stilen perfekt! Addera element som konst, tyger och mörkare färger för att skapa den varma och välkomnande känslan som är denna trend.Product Slider