Skip to main content.
Trender

Get the look: Brown Eclectic

Hej då grått, hallå brunt! 20-talet spås bli decenniet då vi välkomnar tillbaka värmen in i våra hem. Mjuka och eleganta nyanser av brunt trendar i höst, en hyllning till 70-talet i modern tappning.

Om 10-talet var decenniet då kalla grå toner dominerade i våra hem spås 20-talet att bli det motsatta. Brunt har länge fått ge vika åt andra neutrala färger som grå, beige och svart. Men om man tänker på det så är brunt faktiskt en färg vi alla har en relation till. Nyanser av brunt påminner oss om naturen och återfinns i material som trä och ull. Det är jorden vi går på, en vackert sliten lädersoffa som går i arv. Kaffe och choklad. Höstens trendigaste färgskala är både mysig och elegant. Vi tipsar om tre sätt att skapa stilen med hjälp av tavlor från Desenio.
Ton i ton.

Brunt är inte bara en färg, det finns en mängd olika nyanser att utforska! Från den ljusaste sand till de mörkare som kastanj och choklad, eller kryddiga nyanser av ockra. Välj motiv som är ton i ton för en lyxig och personlig look.


Konstgalleri hemma.

En av nycklarna till denna trend är att blanda olika material och färger som tillsammans skapar ett eklektiskt hem. Hur? Satsa på detaljerna! Skapa ett eget konstgalleri hemma med olika posters som passar denna trend. Välj dina abstrakta favoriter och mixa in fotokonst för att göra det ännu mer personligt. Låt dina tavlor ta plats!


Välj rätt ram.

För att inreda med denna trend, fundera på vilka ramar som funkar bäst. Vi tycker att träramar är ett perfekt val när du skapar denna look (i vårt sortiment finns träramar i både svart, ek och ljust trä) mixade med guldramar för en lyxig touch. Svarta ramar skapar kontrast och är snygga att matcha till svartvit fotokonst. Vill du ha en lite mjukare känsla där motivet får stå i fokus, satsa på en ekram.Product Slider