Skip to main content.
Trender

Get the look: Beige Balance

Vi välkomnar de nya neutralerna! Nostalgin från 60- och 70-talet blandas med modern minimalism och knyter samman det sofistikerade med en avslappnad livsstil.

Beige är här för att stanna, men med en twist! Varma toner ger en retrokänsla, och mjuka former skapar en avslappnad look. Något för dig? Här är några tips för att ge liv till trenden Beige Balance.


LÅT STILEN SPEGLA DIG

Tänk efter hur du vill att ditt hem får dig att känna, och styla det därefter. Trenden Beige Balance knyter samman mjuka former och en dämpad färgpalett i varma toner som gör att hemmet känns fridfullt. Välj mellan abstrakta tavlor, lugn fotokonst eller inspirerande citat som kommer skapa en avslappnad känsla i ditt hem.
FEMININA FORMER

Skapa en sofistikerad och feminin stil inspirerad av 60- och 70-talet genom att blanda texturer och mjuka former. Använd din kreativitet och blanda blommiga posters med modern line art eller minimalistisk fotokonst. Känn dig fri att kombinera olika stilar för att skapa en unik look!


ACCENTFÄRGER

Om du vill skapa kontrast på dina väggar kan du para ihop varma neutraler med accentfärger i svart eller mörkbrunt. För posters i neutrala färger som beige är ramar i svart eller trä ett perfekt val om du vill skapa kontrast, och gillar du den vintage-inspirerade stilen är våra retro- eller svartvita posters perfekta att kombinera med neutrala motiv.Product Slider