Skip to main content.
Trender

Get the look: Art Life

Konstnärligt och färgstarkt, trenden Art Life handlar om att inte ta livet för på stort allvar. Våga experimentera och mixa konststilar, lekfulla och unika motiv sätter stilen.

En av höstens färgstarkaste trender heter Art Life och bjuder på rejält med energi! Med en palett i regnbågens färger finns det något för alla. Välj ut en färg och använd som accentfärg hemma eller ta i ordentligt genom att mixa och matcha från hela färgpaletten. Det finns inga regler!

1. Färgstarka tavlor

Konsten står i centrum med denna trend, ett enkelt sätt att göra om och addera färg hemma även om du har en liten budget. Denna färgglada trend syns bland våra nya motiv i höst med starka färger som gul, röd, grön och orange. En eklektisk blandning av posters gör ditt hem mer personligt!


2. Utforska din stil

Kärnan i denna trend är att låta din personlighet skina. När du väljer ut dina posters, tänk inte för mycket utan välj de stilar som gör dig glad! Experimentera genom att blanda oväntade stilar och färger. Se ditt hem som en konstutställning, lekfulla och unika posters sätter stilen.


3. Skapa ett perfekt par

Gör ett statement och välj ut två posters du älskar i större storlek som du matchar ihop. Ditt perfekta par passar perfekt ovanför ett sideboard, eller i hallen, och skapar ett snyggt blickfång i rummet. Välj motiv som går i samma nyanser eller lek med färger som står i kontrast till varandra. Om du vill få in mycket färg, skapa en regnbågseffekt med tavlorna hemma!Product Slider