Skip to main content.
Trender

Den tropiska trenden gör entré

Sätt färg på dina väggar med exotiska prints! Lagom till sommaren lanserar vi en serie lekfulla posters med influenser från tropikerna.

Låt oss guida dig genom inredningsdjungeln! Vår nylanserade serie posters med mycket färg och lekfullhet är perfekta element i en somrig, ljus och trendig inredningsstil. 

Inspirationen är hämtad från tropikerna – tänk rosaskimrande flamingos, exotiska blommor, djungel, palmer och massor av färg så är du hemma! Om den tropiska värmen infinner sig återstår att se men vill du förvandla ditt hem till en exotisk fristad har vi det du behöver.

flamingo posters

"Influenser från djungeln och tropikerna har vi sett mycket inom modet redan under 2016 men nu slår den tropiska trenden igenom på riktigt och har även nått inredningsbranschen. Vill du sticka ut är det här vägen att gå", säger Desenios Creative Director Annica.

posters tropisk trend

It’s all about contrast! Mixa dina tropiska posters med dovare toner, en vacker metallram i guld eller låt postern tala för sig själv och fäst den med en klämma på väggen.

Här är några av våra tropiska toppsäljare:

Product Slider