Skip to main content.
REPORTAGE

Selected By: Aurélie van Daelen

Livsstilsinfluencern Aurélie van Daelen är ny Desenio Ambassador! Nu släpper hon sin Selected By-kollektion, en samling somriga stilar som passar alla rum.

Den belgiska bloggaren Aurélie van Daelen är en influencer med många talanger. Genom sina sociala kanaler inspirerar hon hundratusentals personer varje dag med sina tips kring mode, mat och inredning.
– Jag vill dela med mig av allt jag älskar! Jag är inte bara mamma eller modebloggare. Jag har så många intressen och vill dela mina tankar och tips kring allt jag tycker om, säger hon.
Aurélie bor i Lille, kulturstaden i norra Frankrike, med sin man och två barn. Nu väntar ett nytt äventyr för familjen.
– Vi har just köpt hus! Det är stort och gammalt, ett riktigt renoveringsobjekt som vi ska göra om helt. Jag har så många idéer och vill bara sätta igång nu direkt.


Familjen på fyra har varit på husjakt ett bra tag och till slut hittade de sitt drömboende.
– När vi klev in genom dörren visste jag direkt att vi hade hittat rätt. Planlösningen är väldigt luftig och öppen. Det är ett hus från 80-talet så mycket är gammalt men det känns bara kul att få göra det till sitt eget.
Med ett helt nytt hem att inreda känns den nya titeln Desenio Ambassador extra kul, säger hon.
– Jag är så glad över att jag kommer kunna visa mina följare hur stor skillnad tavlor gör i ett hem. Jag ser också fram emot att lansera mitt eget urval av posters.


Berätta om din Selected By-kollektion!
– Kollektionen är somrig och färgglad! Jag har valt posters som kan ge sommarkänsla till både ett kontor eller ett vardagsrum. Jag har också valt ut fotokonst på olika frukter som jag längtar efter att hänga i köket.

I kontrast till det färgglada och somriga har Aurélie en annan favoritkategori när det kommer till posters, nämligen den svartvita fotokonsten. En klassisk stil som funkar i alla hem.
– Jag älskar verkligen fotokonst just nu, särskilt modemotiv eller fotografier från olika städer i Europa.
Aurélie beskriver sin inredningsstil som bohemisk med en klassisk touch men planerar att ändra riktning när hon flyttar in i sitt nya hus.
– Jag känner att min stil har förändrats över åren så jag ser fram emot att börja om på nytt. Just nu gillar jag verkligen att inreda klassiskt men chict, lite amerikanskt. Jag vill att mitt hem ska kännas mysigt men ändå elegant.


Hur matchar du tavlorna till inredningen?
– Jag börjar alltid med att fundera på vilken känsla jag vill skapa och såklart även vilka färger som dominerar. Jag vill att mitt hem ska ha en röd tråd men att varje rum även ska få sin egen personlighet.
Vilken skillnad gör tavlor för ett hem?
– Tavlor är hemmets accessoarer! Det är som att hemmet inte är helt färdigt förrän det kommer upp tavlor på väggarna.
I sommar och höst kommer Aurélie dokumentera sin resa med renovering och inredning för sina olika kanaler.
Vilket är ditt bästa stilknep?
– Jag älskar DIY! Jag är alltid på jakt efter unika inredningsdetaljer som ingen annan har. Jag brukar måla om och fixa till mina fynd så att de verkligen blir speciella. Det gör hemmet mer personligt.Product Slider