Skip to main content.
REPORTAGE

”Med konst kan vi uttrycka det som ligger närmast hjärtat”

Säg hej till vår Desenio Ambassador Anna Lewandowska! Tillsammans med vår Design Studio har Anna skapat en konstkollektion som kommer att ge dina väggar en somrig känsla.

Anna Lewandowskas konstkollektion skapad med oss på Desenio får oss att längta ännu mer efter varma sommardagar. Med dessa motiv på väggarna kommer ditt hem få en rejäl dos sommarkänsla i mjuka blå och beige nyanser.

 

”Min kollektion representerar allt det som gör mig lycklig. Mina döttrar, som är inspirationen bakom motivet med Tummelisa, min passion för sport och mitt hem på Mallorca där jag känner lugn och harmoni. Jag tror man kan se att sommaren är min favoritårstid”.

Som personlig tränare, entreprenör inom wellness och VM-medaljör i karate är Annas stora passion att förändra andras liv, genom en hälsosam livsstil och self care. Denna passion har varit en stor inspiration under skapandet av kollektionen.

 

”Allt jag gör är kopplat till min passion för hälsa. Det är centralt för alla mina företag, jag kan inte tänka mig något annat än att även min konstkollektion skulle spegla den delen av mitt liv”.

 

Förutom träning och hälsosam kost är self care viktigt för Anna.

”Jag försöker alltid hitta balans men det är en utmaning. Jag tror att många kvinnor är perfektionister och vill prestera till 100 procent hela tiden. Jag försöker att komma ihåg att jag är också bara Anna, utöver mina roller som mamma, fru och entreprenör. Jag njuter av egentid, att ta en löptur, en promenad i skogen eller åka i väg en helg med en kompis. Det är viktiga stunder som ger mig balans i livet”.

 

Anna bor med sin man, Robert Lewandowski, och deras två döttrar i Tyskland. Stunderna då hela familjen är samlad hemma betyder mycket.

 

”Våra dagar ser aldrig likadana ut, våra jobb gör att vi måste vara väldigt flexibla. När vi kan pausa och bara vara hemma tillsammans, det uppskattar vi så mycket. Min familj är alltid nummer ett”.

 

Hon beskriver sin inredningsstil som mysig och avslappnad.

”Det viktigaste för mig är att vårt hem är mysigt, jag vill att mina barn ska känna sig glada och trygga. Det är också viktigt att vårt hem passar vår livsstil, idrottare behöver en miljö som är bra för vila och återhämtning så jag vill ha ett hem som uppmuntrar till det. Jag skulle beskriva min stil som minimalistisk, naturlig och glad”

 

Anna växte upp i en konstnärlig familj och var alltid omgiven av kreativa människor. Hennes kollektion, som är en blandning av fotokonst, citat och illustrationer, ger oss en inblick i hennes liv och det som betyder mest för henne.

”Jag har haft en stor passion för fotografi, några av illustrationerna i kollektionen är faktiskt baserade på mina egna fotografier. Jag tycker konst är det som förvandlar ett hus till ett hem. Med konst kan vi uttrycka det som ligger närmast hjärtat. Det kan också påminna oss om det som är viktigt”.

 

Kolla in motiven i Annas somriga konstkollektion, skapad tillsammans med vår Design Studio.Product Slider