Skip to main content.
REPORTAGE

“Färg är verkligen min grej”

Säg hej till vår nya ambassadör! Influencern Sanna Dahlström älskar färg och inreder med tavlor som skapar hemkänsla. Som ambassadör för Desenio kommer hon bjuda på inspiration, exklusiva erbjudanden och smarta inredningsknep.

- Jag köpte mina första posters från Desenio för fyra, fem år sedan så jag känner mig ärad över att vara ambassadör för Desenio! När jag letar nya posters blir jag alltid inspirerad och kan sitta hur länge som helst och välja ut mina favoriter. Jag har lärt mig jättemycket om hur man ska tänka kring tavelväggar tack vare er!

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
- Färg är verkligen min grej, jag köper gärna färgglada detaljer till mitt hem. Just nu är jag också inne på beige och trä, det känns som det för med sig lite lugn.


Sanna delar sin tid mellan lägenheten i Stockholm och huset i Vitoria-Gasteiz, Spanien. Hennes stil varierar beroende på vilket hem hon inreder. I Spanien är det naturmotiv som gäller och hemma i Sverige bryter hon gärna av en vit vägg med något färgstarkt i turkost eller rosa.
-  Huset i Spanien är lite mer nedtonat så där har jag lite mörkare färger på posters och andra detaljer. I Stockholm bor vi i en sekelskifteslägenhet med högt i tak så där har jag kört på stora tavelväggar som får ta plats.

Vad är viktigast för att du ska trivas hemma?
- Att få till den där hemkänslan, det är det viktigaste. Jag trivs bäst hemma när jag får in lite färg och kärlek. Just att få upp något på väggarna tycker jag gör så mycket, säger hon.

Vad blir ditt nästa hemmaprojekt?
- Jag ska göra om mitt sovrum! Jag vill kunna gå in där, lägga mig i sängen och koppla av. Det ska bli en lugn och avslappnande känsla med mörkgrå väggar och trädetaljer, tänker jag. Det ska bli så skönt när det är klart!