Skip to main content.
REPORTAGE

En intervju med Molly-Mae Hague

Vi presenterar vår officiella ambassadör i Storbritannien för 2021, Molly-Mae Hague!

Molly-Mae har skapat en posterkollektion exklusivt för Desenio. Vi satte oss ner med Molly-Mae för att lära känna henne och ta reda på mer om hennes kollektion.Hur har den brittiska nedstängningen under pandemin förändrat ditt förhållande till ditt hem?

Jag har alltid varit någon som älskar att vara hemma. När vi först gick in i lockdown utnyttjade jag verkligen tiden att vara hemma utan några planer – och jag gillade faktiskt det! Vi hade så mycket mer tid att slutföra alla småsaker i vårt hem som vi velat ordna länge, men som vanligtvis blivit åsidosatta. Mycket till min egna och alla andras förvåning, tillbringade jag mer tid med att laga mat i köket! Med alla dess upp- och nedgångar har nedstängningen definitivt fått mig att känna mig ännu mer tacksam över att bo i en lägenhet som jag älskar.

Vad betyder "känna sig hemma" för dig?

För mig innebär hemmakänsla att kunna ta av sig sminket, sätta på sig myskläderna och känna sig lugn och avslappnad. Jag vill verkligen skapa en fin atmosfär för att nå en ny nivå av myskänsla. I vår lägenhet finns det alltid ett oändligt utbud av ljus, badoljor och bekväma pyjamasar, redo för att titta på filmer på regniga dagar.Mellan dig själv och Tommy, vem har mest att säga till om när det gäller hur ni inreder ert hem?

Lyckligtvis är Tommy väldigt laid-back med inredning och låter mig hantera det! Jag kommer alltid med inredningsidéer så jag skulle definitivt säga att har den kretiva ledningen Med det sagt fattar vi gemensamma beslut när det gäller större inköp som möbler.Hur skulle du definiera din inredningsstil – skulle du säga att den går att jämföra med din klädstil?

Jag har aldrig varit någon som bär många ljusa färger - jag bär mycket hellre naturliga toner. Om man tittar på min Instagram försöker jag hålla allt ganska neutralt och det är definitivt temat för min inredning också. Jag skulle säga att i mitt hem föredrar jag tidlöshet snarare än trender, även om min stil utvecklas kommer den alltid att vara inom samma färgpalett - grått, beige, krämiga toner och svartvitt.

Har du några topp-tips att ge till någon som inreder i sitt första hem?

Jag älskar att göra moodboards! De är bra när du behöver lite inspiration eller även för lite hjälp med att föra dina idéer tillsammans. Jag har moodboards för varje del jag har inrett i mitt hem!Har du någonsin haft några inredningskatastrofer?!

Jag tror inte att jag skulle säga katastrofer men jag hade definitivt haft några tvivelaktiga dekorationer genom åren som får mig att rynka på näsan när jag tänker tillbaka!Ditt hem ser alltid fantastiskt ut på sociala medier – har du några tips för att göra hemmet till den perfekta bakgrunden för Instagram-bilder?

Naturlig belysning är nyckeln när det gäller att få till den perfekta bilden. Min lägenhet har massor av fönster så när solljuset träder in i rummet ser det mysigt ut – du kan även använda speglar för att få ljuset att träffa rummets alla hörn.Varför valde du att samarbeta med Desenio?

Jag har alltid älskat att ha Desenioposters i mitt hem – de är så lätta att välja, och jag kan ändra dem när jag vill. Jag tycker verkligen att de kompletterar min inredning. Eftersom jag är så inne i inredning blev det ett naturligt val att para ihop mig Desenio för att skapa min egen kollektion.

Vad kan vi förvänta oss att se i din nya kollektion med Desenio – vilken stil försökte du få till?

Jag har hållit mig väldigt trogen min egen stil och valde en ganska neutral palett med en del accentfärger. Jag tycker att stilen är väldigt fräsch och mjuk utan att vara superfeminin.Hur samarbetade du med Desenio Design Studio för att skapa kollektionen?

Det var verkligen ett samarbete, Design Studion var så hjälpsam och gav mig så mycket inspiration. Jag är en väldigt visuell person, så att kunna se och välja mellan de olika stilarna var väldigt användbart för mig och hjälpte mig att väcka liv i min vision på ett väldigt naturligt sätt.Hur planerar du att styla motiven från din kollektion i ditt eget hem?

Jag tror att jag skulle vilja fräscha upp några av mina tavelväggar och kanske hänga upp posters i några nya rum i mitt hem.Product Slider