Skip to main content.
REPORTAGE

Desenio Style Talks: Linda Juhola

Hemma hos vår Desenio Ambassador Linda Juhola står stilen i fokus. Vi hälsade på i hennes nya drömlägenhet för att snacka inredning. - Var inte rädd för att blanda färger, stilar och material, säger hon.


Hemma hos influencern Linda Juhola står stilen i fokus. Vare sig det gäller mode eller inredning är varje detalj vald med kärlek och omsorg. Genom åren har hon format sin stil och landat i det klassiska - med en twist.
- Min stil är både elegant och modern skulle jag säga. Jag älskar neutrala färger, både när det gäller mode och inredning. Vit, svart, beige och grå är mina basfärger som alltid finns med. När det gäller material är marmor och mässing mina absoluta favoriter… Min marmorkub i sovrummet är nog min favoritmöbel i hela hemmet. Den kan funka som nattduksbord eller piedestal. Jag kommer aldrig att göra mig av med den!Linda började sin karriär som influencer innan ordet ens fanns. De senaste tio åren har hon skapat innehåll för olika kanaler, först sin blogg och senare även Youtube-videor och podd. Tidigare i år blev hon en Desenio Ambassador och visar nu sina följare hur de kan inreda sina hem med tavlor och posters.

- Jag är så glad över min roll som Desenio Ambassador. Hos Desenio hittar jag alltid motiv som jag älskar och det är så svårt att välja bara några stycken. Jag vill att tavlorna i mitt hem ska sticka ut, motiven men också hur tavlorna hänger. Jag tycker om att experimentera med olika sätt att hänga tavlor för att skapa en intressant look. Jag har precis flyttat till en ny lägenhet så samarbetet kunde inte komma vid en bättre tid, säger Linda.
Lindas nya hem är en modern och minimalistisk lägenhet i Stockholm. Tidigare bodde hon i en lägenhet från förra sekelskiftet, att flytta till en nybyggd lägenhet blev en kul utmaning stilmässigt.
- Det första jag föll för var ljuset. Utsikten ger en New York-känsla som jag älskar! Och de svarta fönstren blir en inredningsdetalj i sig.
Har din stil ändrats nu när du bor i en mer modern lägenhet?
- Jo, men det har den nog. Jag känner att jag kan experimentera mer även om jag fortfarande älskar neutrala färger. Soffan är min färgklick och jag älskar djurmönstrat!
Berätta mer om dina väggar!
- Jag älskar svartvit fotokonst! Jag vill ha tavlor som får mig att känna något. Jag tycker också om line art med motiv som föreställer kvinnokroppen, de är enkla men så vackra. Att hänga upp tavlor hemma gör enorm skillnad!
Vilket är att favoritrum?
- Mitt sovrum! Jag drar aldrig igen gardinerna för jag älskar att vakna till solljus. I sovrummet vill jag ha en mer avkopplande känsla så jag har valt lite mjukare färger och material för att göra rummet mysigt.
Lindas bästa råd när du inreder hemma är att våga blanda olika färger och material.
- Att bara hålla sig till en stil kan bli lite tråkigt. Var inte rädd för att blanda färger, stilar och material. Att satsa på en färgklick i form av en större möbel kan ge rummet det där lilla extra.