Skip to main content.
REPORTAGE

Behind the art: Titta in i vår Design Studio

Att skapa konst kräver både passion och talang. För att kunna ge er unika och trendsäkra motiv har vi därför vår egen Design Studio som skapar våra verk. Häng med och se hur vi jobbar!

Varje månad släpper vi på Desenio nya kollektioner med unika motiv skapade av våra egna kreatörer. För att du alltid ska hitta något som passar din stil och ditt hem jobbar vi med många olika konststilar inför varje nytt släpp.
– Vårt senaste släpp innehåller både abstrakt och figurativ konst som trendar just nu. Minimalistisk line art blandat med vackra akvarellmålningar som är skapade av kreatörerna i vår Design Studio, säger Creative Director Annica Wallin.
I vår Design Studio skapas hela tiden nya motiv med hjälp av en mängd olika tekniker. När vi planerar för ett nytt släpp ringar vi in de rätta färgpaletterna, tolkar trenderna och vart de är på väg. Våra kreatörer, som jobbar med allt från illustration, fotografi och grafisk design, tar sedan vid och arbetar konceptuellt med kollektionerna och förvandlar idéer till posters som pryder väggar över hela världen.
– När vi är mitt uppe i att jobba med ett nytt släpp flödar energin i vår studio. Några av våra kreatörer målar i akvarell, illustratörerna skapar ny line art och samtidigt jobbar grafiska designers med våra digitala motiv. Det är verkligen högt tempo, ett fantastiskt kul team att vara en del av, säger Annica Wallin.
Vårt senaste släpp bjuder på en mix av beiga nyanser och säsongens blå, gula och röda toner för de som vill addera färg till sina väggar. Kolla in våra senaste stilar här!Product Slider