Skip to main content.
Nyheter

Väck kreativiteten med våra nylanserade väggkollage-kit

Nytt för hösten 2021: Väggkollage-kit från Desenio! Vi gör det svåra jobbet åt dig genom att erbjuda perfekt matchande posters i paket: färdiga kollage-kit med 20 trendiga posters i smidigt A5-format.

Skapa en kollagevägg i ditt sovrum, sätt upp dina favoriter på din moodboard, eller ge posters som vykort eller gratulationskort. Upptäck våra fyra kollage-kit nedan och välj dina favoriter.

ELEGANCE COLLECTION

Håll det klassiskt med beige och krämiga toner. The Elegance Collection består av lugna och klassiska posters som ger en chic och sofistikerad känsla till dina väggar.

ICONIC COLLECTION

Välj ikoniska motiv som aldrig går ur tiden! Denna kollektion med svartvitt och beige är perfekt för en klassisk look. Om du vill ha mer färg kan du matcha motiven med ett annat väggkollage-kit för ett mer varierat resultat!

FANTASY COLLECTION

Skapa en rosa fantasi på dina väggar! The Fantasy Collection innehåller fantastiska feminina posters i alla nyanser av rosa – en garanti för att få en lekfull känsla på dina väggar.

ADVENTURE COLLECTION

Om du är ressugen är den här kollektionen för dig! Ta in naturen och låt dina sinnen omfamnas av dess lugn med naturmotiv i mjuka gröna toner.Väggkollage-kits är perfekta presenter och ett budgetvänligt sätt att inreda ditt hem! Shoppa alla motiven nedan.
Product Slider