Skip to main content.
Nyheter

The Ambassador Collections

Vi presenterar våra officiella ambassadörer för 2021: Janni Olsson Delér, Molly-Mae Hague, Ana Johnson, Zoé Tondut och Monica Geuze!

Alla våra officiella ambassadörer har arbetat med Desenio Design Studio för att skapa sina egna kollektioner med posters som representerar deras personlighet och stil. Vi satte oss ner med dem för att ta reda på mer om deras stil och deras kommande kollektioner.

JANNI OLSSON DELÉR


Du har alltid fantastiska bakgrunder på dina Instagrambilder – har du några tips för att skapa en Instagram-bakgrund hemma?

Den mest populära bakgrunden i vårt hem är nog palmträdet i vår trädgård! När mina vänner kommer på besök tar de alltid bilder där – det är en perfekt fotovägg! När det gäller inomhusbilder gillar jag att hålla det rent, men kanske lägga till en bohemisk touch. Till exempel gillar jag en vit och enkel bakgrund med trädetaljer, så det är min målbild.


Vad kan vi förvänta oss att se i din nya kollektion med Desenio – vilken stil försökte du få till?

Min kollektion är bohemisk och har solnedgång feeling. Den är somrig, men också mysig, något som man vill sitta bredvid efter en lång dag på jobbet eller med ett glas vin med vänner. Jag älskar solnedgångar, jordnära toner och en lite bohemisk känsla, så kollektionen är typiskt jag! När jag designade kollektionen tänkte jag på en stilren tjej som har en egen lägenhet eller hem där hon bara vill vara och kunna koppla av. Hon jobbar hårt i sin karriär, och när hon kommer hem vill hon varva ner och känna sig lugn. När hon kommer hem och tittar på sitt rum med dessa posters, kommer hon att säga, "Okej, det är här jag vill vara!". Det är den känslan jag vill förmedla.MOLLY-MAE HAGUE


Skulle du säga att din inredningsstil är lik din smak för mode?

Jag har aldrig varit någon som bär många ljusa färger - jag bär mycket hellre naturliga toner. Om man tittar på min Instagram försöker jag hålla allt ganska neutralt och det är definitivt temat för min inredning också. Jag skulle säga att i mitt hem föredrar jag tidlöshet snarare än trender, så även om min stil utvecklas, kommer den alltid att vara inom samma färgpalett - grått, beige, krämiga toner och svartvitt.


Hur samarbetade du med Desenio Design Studio för att skapa kollektionen?

Det var verkligen ett samarbete, Design Studion var så hjälpsam och gav mig mycket inspiration. Jag är en väldigt visuell person, så att kunna se och välja mellan de olika stilarna var väldigt användbart för mig och hjälpte mig att väcka liv i min vision på ett väldigt naturligt sätt.ANA JOHNSON


Har du någonsin gjort en inredningsmiss?

JA! Det var ett av de roligaste ögonblicken någonsin! En dag bestämde jag mig för att försöka göra skruvade ljus - tanken är att du tar raka ljus, värmer upp vaxet och vrider dem sen till en rolig form. Mycket snabbt märkte jag att jag behövde ljus med en specifik typ av vax. Jag var fast besluten att fortsätta försöka, men det blev en katastrof som slutade i ett skrattanfall när jag såg resultatet - man kan fortfarande hitta detta i mina Instagram highlights!


Vad kan vi förvänta oss av din kollektion i samarbete med Desenio?

Efter de galna sista månaderna ville jag designa en lugn och balanserad kollektion med Desenio, som förmedlar lugn och ro. Jag ville att kollektionen skulle vara modern, enkel och viktigast av allt – tidlös. Det är en kollektion som kan göra ditt hem vackrare året runt.ZOÉ TONDUT


Du är en inspiration för många som vill styla sina rum! Har du tips för att inreda ett rum för en mindre budget?

Jag har ett tips på vad man inte ska göra! Jag brukade fokusera för mycket på ett enda tema eller en enda trend när jag inredde mitt rum. Jag brukade tycka att det såg bra ut, men nu när jag tittar tillbaka på bilder inser jag att det inte var en så bra idé! Mitt råd är att istället ska du mixa vad du vill, men samtidigt hålla det enkelt. Använd till exempel inte för många färger – lägg till en touch här och där men håll dig till en färgpalett.


Vilken känsla hade du som inspiration när du skapade din kollektion?

Jag tänkte på sommaren! Jag bär alltid färg när det är sommar, så jag ville ta fram det i inredningen också. Jag tror att dessa motiv kan hjälpa människor att styla sitt rum för sommaren. Jag får en riktigt glad och somrig känsla när jag tittar på motiven, vilket är precis vad jag ville.MONICA GEUZE


Hur var din erfarenhet av att arbeta med Desenio Design Studio?

Jag tror att designteamet på Desenio verkligen förstår min stil. Vi hade många samtal om vår vision för kollektionen. Därifrån skapade vi en moodboard med alla stilar som jag ville ha i min kollektion. Vi arbetade med samma färgpalett för att säkerställa att allt fungerar tillsammans, samt att motiven även kan bilda en vacker tavelvägg eller fungera på egen hand.


Hur planerar du att styla motiven från din kollektion i ditt eget hem?

Jag längtar efter att få styla dem i mitt eget hem! Jag tror att jag kommer att sätta några av dem i hallen, så att det blir det första som folk ser när de kommer in! Jag kommer också ta tillfället i akt och ge mitt kontor en makeover med min nya kollektion, så att jag alltid kan känna mig inspirerad medan jag arbetar.
Product Slider