Skip to main content.
Nyheter

SURREAL FINE ART MEETS MODERN HOMES

Inspired by nature, infused with mystery. Experience the most wonderful places come alive. Meet the Unexpected – a Studio collection by Desenio.

Studio Mystery – fine art posters

Idag lanserar vi Studio Mystery; en ny studiokollektion med mystiska uttryck och oväntade konstinstallationer. Studio Mystery skiljer sig från tidigare kollektioner skapade av Desenio Design Studio. Fotokollektionen är en konstnärlig serie med 28 st fine art-motiv med en gemensam nämnare – de förmedlar en surrealistisk stämning.
Surrealistisk fotokollektion – Desenio

“Vår vision var att skapa en surrealistisk fotokollektion i magisk natur. Vårt kreativa team har arbetat konceptuellt med att ta fram olika installationer där det oväntade möter det väntade. Visionen var att skapa en overklig, mystisk story i varje motiv. Vi är väldigt stolta över resultatet – fine art när den är som vackrast.” Annica Wallin, Chief Design Officer, Desenio.
Magisk fotokonst av Desenio

Med visionen att återge en hemlighetsfull story i varje enskilt motiv får du möta det oväntade i en mix av skandinavisk natur. Hela serien är präglad av både magi och mystik där moderna färgpaletter skildras genom ballonger och rök i harmoniska miljöer, och ger motiven dess surrealistiska känsla. Upplev stillsamma sjöar, öppna fält och de allra djupaste skogarna; där solljus strilar in genom skogens täta trädstammar.
Modern fotokonst

Kollektionen är fotograferad i Sverige och fångar den skandinaviska naturen på ett förtrollande sätt! Handla Studio Mystery – surrealistisk fine art för moderna hem.