Skip to main content.
Nyheter

Limited edition: Summer in Style

Säg hej till vår Limited edition-kollektion Summer in Style! Förvandla din telefon till ett konstverk med unika iPhoneskal eller hitta ditt favoritmotiv bland våra nya tote bags!

Gör din värld lite vackrare med vår kollektion Summer in Style! De perfekta sommaraccessoarerna, med vår nya Limited edition-kollektion har konsten som skapas i Desenio Design Studio tagit plats på iPhoneskal och tote bags. Motiven är framtagna särskilt för denna kollektion.
– Det har varit en otroligt rolig utmaning för oss att ta vår konst från väggarna och ut på stan. Vi har bra koll på hur våra kunder vill inreda hemma så att ta fram dessa accessoarer var väldigt spännande, säger Creative Director Annica Wallin.


Med vår nya kollektion kan du förvandla din telefon till ett konstverk med iPhoneskal dekorerade med våra egna motiv. Varje iPhoneskal kommer med en matchande bakgrundsbild så att du kan förvandla hela telefonen till ett konstverk! iPhoneskalen är både hållbara och snygga, tillverkade av rester från linplantan i samarbete med A Good Company. Materialet själva skalet är gjort av skapar en vacker yta och bakgrund för våra motiv som handtrycks på skalen. Dessutom är de 100% komposterbara!


I denna Limited edition-kollektion hittar du även den perfekta sommarväskan! En tote bag är den självklara följeslagaren på väg till parken, stranden eller på promenaden.

Kolla in kollektionen HÄR.Product Slider