Skip to main content.
Nyheter

Koppla ner och koppla av

Som en motpol till kravet om att alltid vara online och tillgänglig ökar behovet av att få koppla ner och koppla av - vi kallar det Unplug. Trenden tar ett tydligt uttryck även i inredningen, där hemmet blir vår lugna oas med hjälp av avskalade miljöer och naturnära färger.

Unplug and unwind - ledorden för kollektionen i härliga, gröna nyanser.

Motiven i Unplug-kollektionen hämtar inspiration från naturens meditativa lugn - en mäktig bergskedja, en skog eller en vindstilla sjö där vi finner ro. Fotokonsten är minimalistisk och kommer bäst till sin rätt i en avskalad inredning med fokus på beiga och naturnära toner.

Textposters unplug & unwind

Typografi fortsätter att dominera och alsterna fokuserar på tänkvärda citat inspirerade av filosofin som länge använts inom yoga och meditation. De är en vänlig påminnelse om hitta tillbaka till sina rötter och lägga fokus på det som är viktigt i livet.

Poster med text Green is the new black

Nyckelord för stilen är minimalism, både när det kommer till saker vi äger och hur vi väljer att inreda. Att leva här och nu är mer än en trend - det är ett medvetet val.Se fler liknande motiv i vår kategori Mindfulness.