Skip to main content.
Nyheter

Historien bakom Studio Zest

Livet börjar när du släpper dig själv fri! Det är dags att väcka livsgnistan, ta in solstrålarna och omfamna allt som får ditt hjärta att bulta.

Kommer du ihåg de där soliga dagarna då du skrattade och dansade helt obrydd? När du inte behövde ifrågasätta varför du var lycklig, för svaret var så uppenbart? Studio Zest är en kollektion som firar livet och rätten att få uttrycka sig själv.


“Vi ville skapa en kollektion som ger en känsla av äkta lycka och glädje genom lekfulla färger” säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.


Färg har en stor inverkan på vårt humör och vår sinnesstämning. Desenios Design Studio valde trendiga färgpaletter som väcker glädje och positiva känslor.“Solgult, persikorosa, mintgrönt och toner av lavendel trendar just nu både inom mode och inredning. Vi ser en stark trend som går mot den här färgpaletten för inredningsdetaljer och posters” säger Annica Wallin.


Ta in glädje i ditt hem och uttryck dig på ditt eget sätt med kollektionen Studio Zest. Våga sticka ut och skapa en färgglad tavelvägg, eller använd en eller två av dina favoritmotiv och låt dem ta plats i hemmet.Titta igenom karusellen nedan och upptäck motiven!


Product Slider