Skip to main content.
Nyheter

Historien bakom Studio Eos

Häng med bakom kulisserna och hör historien bakom vår senaste fotokollektion Studio Eos.

Dyk in i en grekisk sommardröm där slow living ger dig möjlighet att rensa huvudet och uppskatta de små stunderna. Vår nya fotokollektion Studio Eos är döpt efter gryningens gudinna med samma namn och inspirerar oss att vara våra sanna jag.

”Kollektionen tar med oss till Kykladerna och den unika natur och arkitektur som kännetecknar öarna i det Egeiska havet. De vita husen, kyrkorna med blå kupoler och trånga gränderna som leder ner till havet skapar den perfekta miljön för den som vill vara ett med naturen och få ny energi” säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.

Studio Eos plåtades på Kykladerna, den grekiska ögruppen i Egeiska havet sydost om det grekiska fastlandet. En av platserna som vårt team besökte var ön Milos och Sarakinikos månlandskap. Med sina vita klippor och kristallklara vatten påminner platsen oss om naturens kraft och skönhet.

”Kollektionens blåvita färgpalett kommer stort denna säsong och känns både rofylld och uppfriskande” säger Annica Wallin.Bjud in magin från Medelhavet till ditt hem! Mixa och matcha storslagna naturposters med berömd arkitektur och vackra strandvyer i klassiska nyanser av blå, vit och beige. With each new dawn comes a chance to live your light.

Product Slider