Skip to main content.
Nyheter

Subtil elegans med Anna Bülows posters

Anna Bülow har lyckats skapa ett alldeles eget uttryck och hennes verk känns igen på de subtila färgställningarna och den perfekta avvägningen mellan sköra blyertsstreck och kraftfulla, grafiska element.

Du har väl inte missat att Anna Bülows konst nu finns hos oss på Desenio? 

Anna Bülows prints kännetecknas av subtila färgställningar som passar bra in i en modern, skandinavisk inredningsstil. Feminism, det icke-perfekta och tillrättalagda är saker som inspirerar Anna i hennes skapande. Kontrasterna mellan tunn blyerts och kraftiga penseldrag har gått hem hos en internationell publik och genom de avskalade motiven vill Anna ge utrymme för personliga tolkningar. Öppna upp ditt hem och hjärta för konst som berör!


Anna Bulow

Anna föddes i Sverige 1975 men bor och verkar i Norge där hon satsar helhjärtat på sin konst och egna webbutik. Redan som barn gillade Anna att teckna och sedan dess har hon vidareutbildat sig inom konst och även hunnit med att jobba som grafisk designer. Efter ett par år i branschen tog Anna steget att satsa fullt ut på sina illustrationer under namnet Art by Love.

"Mina teckningar är historier från livet. Stunder som jag vill minnas. Ögonblick jag inte kan glömma."
Här nedan ser du några av våra favoriter, vilka är dina?

*I kategori Handpicked har vi samlat noga utvalda motiv från erkända konstnärer, illustratörer och fotografer.
Se hela sortimentet från Anna Bülow här
.