Skip to main content.
Nyheter

Gör dig redo för framgång med planeringstavlor

Vi är stolta över att presentera våra nylanserade planeringstavlor, skapade för att hjälpa dig att organisera ditt liv och nå dina mål. Nu är det enklare än någonsin att skapa snygga planeringar och to-do listor för dig och familjen.

HUR MAN ANVÄNDER PLANERINGSTAVLOR

Välj en av våra planeringstavlor och en ram med plexiglas. När du har hängt upp din inramade poster kan du använda vår speciellt framtagna markeringspenna för att skriva på plexiglaset. När du vill ta bort dina anteckningar använder du enkelt mjukt och lätt fuktat papper och gnuggar varsamt bort texten.

MÅNADSPLANERING

Få en översikt över kommande veckor med en månadsplanering. Markera viktiga datum, skriv månadens mantra och skriv upp saker som behöver göras.

VECKOPLANERING

Planera din vecka i detalj med plats för dagliga aktiviteter! I slutet av varje vecka när du vill planera på nytt tar du enkelt bort alla anteckningar med mjukt och lätt fuktat papper och börjar sen om!

FAMILJEPLANERING

Planera din familjs schema på ett ställe! Skapa en matsedel, lista med fritidsaktiviteter eller dagliga uppgifter med vår familjeplanerare.

LIVSPLANERING

Ta kontroll över ditt liv och fokusera på dina drömmar! Vår livsplanering har plats för dig att lista platser du vill besöka, saker du vill lära dig och andra personliga mål.Product Slider