Skip to main content.
Nyheter

Sagolik fotokonst från Love Warriors

Vi har helt fastnat för den genuinitet och kärlek som speglar Love Warriors fotokonst. Därför är vi stolta över att presentera våra tre senaste tillskott från LW-serien Adorable Friends - Adele & Ketut, Baby Fajar och Sweetest Adele!

"Fotokonst har en speciell plats i våra hjärtan. Det är genom bilder vi kan berätta historier som berör och engagerar." -LW

Fotokonst har varit kärnan i Love Warriors-hjärtat från första början och varje fotografi har en unik historia som speglar den kärlek som blivit synonymt för deras sagolika fotokonst. Love Warriors beskriver sin passion för foto som en vacker konstform som kommunicerar över alla gränser.

Love Warriors startade sin resa år 2013 och har sedan dess hunnit växa sig till en hel tribe som tillsammans reser och besöker olika platser och individer runt om i världen. Våra tre senaste tillskott är från LW-fotoserien Adorable Friends som är resultatet av Love Warriors senaste besök i Indonesien där de träffade ett gäng fyrbenta vänner, både nya och gamla, vars livshistorier måste berättas.

Vi får bland annat möta Elefanten Adele, som varit en del av Love Warriors tribe sedan en fotografering på Bali för några år sedan då alla berördes av intimiteten mellan henne och hennes ägare, som ofta sov vid hennes sida. Adele är en av många elefanter som tidigare utnyttjats i den asiatiska turistindustrin men räddades av en ideell förening och omhändertas idag på ett räddningscenter.

Fotokonst från Love Warriors: 



*I vår kategori Handpicked har vi samlat hela sortimentet med utvalda motiv från Love Warriors fotokonst!