Skip to main content.
Nyheter

Färgsprakande Frida Kahlo

På Desenio jobbar vi ständigt med att ta fram trendiga och inspirerande posters att inreda hemmet med. Nu är vi stolta att presentera en poster nyligen tillkommen i vårt sortiment - en exklusiv illustration av världsberömda Frida Kahlo.

Frida Kahlo har inspirerat människor världen över, framförallt genom sin berömda konst men också som en förebild för kvinnors frihet. Sextio år efter sin bortgång hyllas hon fortfarande som en av 1900-talets viktigaste konstnärer och hennes säregna uttryck är en blandning av surrealism och magisk realism.

Nu har hon intagit vårt sortiment i form av en exklusivt designad poster endast för Desenio!Kahlo blev mest uppmärksammad och hyllad för sitt självporträtt under olika stadier i livet som porträtterade hennes egen verklighet. “I don't paint dreams or nightmares, I paint my own reality’’ är ett välkänt citat av Kahlo angående hennes målningar.

Nu kan du inreda ditt hem med vårt exklusiva självporträtt av Frida Kahlo. Hennes distinkta utseende med de täta, mörka ögonbrynen visade sig bli något av hennes image.Detta illustrerade svartvita porträtt av Frida Kahlo framför en färgglad bakgrund med blommor och växter skapar en snygg, modern kontrast och blir en fin inredningsdetalj i hemmet. Våga även att matcha med andra posters för att skapa din personliga tavelvägg! 

Sätt stilen:

Product Slider