Skip to main content.
Nyheter

Upptäck årets Desenio Gift Guide

Låt oss presentera… Desenios alldeles egna julklappsguide! Den ultimata guiden där du enkelt hittar de perfekta gåvorna till dina nära och kära. Är klappen du ska ge bort till den matintresserade, fotofantasten eller konstnären? Vi har något för alla oavsett stil och smak.

Vi anser att ett hem inte behöver vara inrett efter säsongens must-haves, satsa istället på inredning som säger något om personen i hemmet.

Vem letar du julklapp till?

The Globetrotter – Här hittar du de perfekta motiven för den som älskar att resa och upptäcka världen. En blandning av stadskartor, fotokonst från världens alla hörn och inspirerande citat finns att hitta i denna kategori.

The Timeless – kategorin som är fylld av klassiska motiv i svartvitt. Dessa posters passar utmärkt för den som gillar tidlös design och vill att allt ska fungera ihop som en helhet. Här hittar du stilren konst med en genomgående röd tråd av Skandinavisk design.

The Playful Tot – Här hittar du allt som behövs för att väggarna i ett barnrum ska andas lekfullhet och kärlek - tavlor passar utmärkt för de små och lekfulla. En blandning av fotografier av gulliga djur, fina bokstavstavlor och posters med charmiga och kärleksfulla citat.

….The Fashionista – Alla känner vi en riktig fashionista! Tavlorna i denna kategori är allt den modeintresserade vill inreda med - posters fyllda av motiverande citat, moderiktiga fotografier och vackra illustrationer.

….The Photo Enthusiast – Har du någon i din närhet som älskar fotografier av olika slag så har du hittat helt rätt! I denna kategori finns våra posters med stilfull fotokonst – allt från porträtt till naturmotiv och allt däremellan.

The Gardener – Letar du efter en julklapp till någon med gröna fingrar? I kategorin The Gardener hittar du posters med fotografier från skogen, närbilder av blommor, vackra buketter och mäktiga landskapsbilder.The Food Junkie – Behöver man säga någonting mer? Här hittar du de ultimata tavlorna för den som älskar att laga och äta mat. Snygga posters med inspiration från matkulturen med blandade motiv – allt från våra populära vinguider till illustrationer av skaldjur och matiga citat. Perfekt att dekorera köket med för att göra matlagningen ännu roligare!

The Artistic One – Denna kategori fylls av bland annat abstrakta målningar och illustrationer perfekta att dekorera väggar med för den konstintresserade. Här finns något som passar alla oavsett smak och stil – vilka motiv passar bäst in på den du ska ge bort en present till?

Skippa julstressen och låt denna guide vara till hjälp för dina julklappsinköp. Här hittar du enkelt vår julklappsguide!