Skip to main content.
Nyheter

BEHIND THE SCENES 2

Häng med bakom kulisserna när skapandet av vår nya Studio-kollektion tar form! Vi tar dig med på en resa västerut - till USA:s vackra ökenlandskap, stränder och urbana storstadsmiljöer. Under några intensiva dagar förevigar vårt kreativa team känslan, intrycken och de pågående trenderna genom kameralinsen.


Den 13 juni släpps resultatet online på desenio.se men redan nu kan du få en exklusiv sneak peek på vad kollektionen kommer att innehålla.

MIAMI



Miami välkomnar oss med sol! Vi stöter på det ikoniska landmärket efter det andra - arkitektur i vintagestil, pasteller och neonskyltarna längs Ocean Drive är bara några saker av allt den här staden har att erbjuda.


Kvarteren med sina säregna art déco-byggnader i ljus turkos smälter in ton-i-ton med himlen och havet.




LOS ANGELES

Resan fortsätter över landet. En annan stad, ett annat hav - samma pirrande känsla i kroppen. Viben i Kalifornien går nästan att ta på.


I trendiga Beverly Hills besöker vi botaniska trädgårdar. Gröna växter i kombination med de rosa husfasaderna syns överallt just nu.


Vi tar oss upp till Griffith Observatory för att beundra Los Angeles skyline. Från höjden har vi milsvid utsikt över kända landmärken som Hollywoodskylten och LA:s stadskärna.




Några av de bästa bilderna blir till under helt oförutsedda ögonblick - det är i det icke perfekta skönheten bor. En sandstorm som oväntat drar in över Venice Beach skapar en perfekt kuliss till palmerna som vajar i vinden.




PALM SPRINGS


Palm Springs är som en lugn oas. Lyxiga hotellpooler skapar en spännande kontrast till palmerna och bergen som tornar upp sig i bakgrunden.


Att fotografera är ett ständigt sökande efter ljuset. Morgonljus, kvällsljus, motljus. Tidiga morgnar varvas med sena kvällar. Var är den bästa platsen att fånga solnedgången?

Vi åker vidare mot Joshua Tree National Park utan att riktigt kunna föreställa oss vad som väntar. När vi anländer efter några timmar i bilen har det hunnit skymma. Luften är kylig men månen visar vägen åt oss från en stjärnklar himmel. Det karga ökenlandskapet är makalöst vackert.