Skip to main content.
Nyheter

Behind the art: Följ med bakom kulisserna på plåtningen för New Moon

Har du någonsin undrat hur dina favoritmotiv blir till? Häng med på plåtningen för vår nya fotoserie New Moon för att se vad som händer bakom kulisserna.

Vi tar oss tillbaka till en sommardag i juni, till en blomstrande slottsträdgård där solen går ner över orörda åkrar. Här blir vår nya fotoserie New Moon till, en kollektion med fotokonst som tolkar andlighet på ett modernt sätt.
– Den kreativa idén bakom fotoserien var att fånga den drömlika känslan av spirituella upplevelser med en touch av lyx, säger Creative Director Annica Wallin.

Med hjälp av rekvisita som mjölkbad, kristaller, spetstyger och drömfångare porträtterar denna fotoserie sökandet efter spirituella upplevelser i en romantisk och mystisk miljö.

Kollektionen är skapad av ett team från vår Design Studio. Arbetet börjar med en idé som växer till ett koncept och till slut landar i en färdig produkt.
– När våra team jobbar med en fotoserie som denna är de inne i ett kreativt flow från början till slut. Vi är ett tight team av art directors, fotografer, stylister och produktionsledare som tillsammans skapa dessa vackra motiv, säger Annica Wallin.Product Slider