Skip to main content.
Nyheter

Bakom kulisserna: Studio Daydreamer

Bevara vackra sommarminnen med ny fotokonst! Följ med bakom kulisserna på Studio Daydreamer - en ny fotokollektion från Desenio.

Studiokollektionen Daydreamer berättar historien om de sista skälvande sommardagarna och känslorna vi upplever när säsongerna skiftar. En tid i livet då vi måste släppa taget om det som har varit, utan att veta hur vår nya vardag kommer att se ut. – Studio Daydreamer är en melankolisk berättelse som utspelar sig på sensommaren, i övergången mellan sommar och höst. Den berättar för oss om ett enklare liv, om blommor som aldrig verkar vilja vissna och gyllene timmar som varar för evigt, säger Creative Director Annica Wallin.

Ett kreativt team från vår Design Studio plåtade denna kollektion på den lugna landsbygden då naturen i Skandinavien var som allra vackrast. Motiven tar med oss på en stilla och rofylld resa genom grönskande ängar, öppna fält och spegelblanka sjöar. Färgpaletten för kollektionen speglar några av höstens största färgtrender, som cypressgrön mixat med mjuka naturfärger som brunt och beige. – Kombinationen av färger skapar tillsammans en harmonisk och naturnära helhet, motiv som skapar lugn och harmoni hemma.

Kollektionen består av 32 motiv som porträtterar övergångarna vi upplever mellan säsongerna med bitterljuva avsked och nystarter. – Studio Daydreamer passar den som trivs med att omge sig med konst som har en mjuk och romantisk känsla. Den riktar sig till alla dagdrömmare där ute som gärna håller kvar lite extra vid de där ljuva ögonblicken i vardagen men självklart även till de som helt enkelt älskar att inreda sina väggar med målande naturmotiv och vackra, botaniska fotokreationer, säger Annica Wallin.Product Slider