Skip to main content.
Nyheter

Bakom kulisserna: Studio Azur

En plats där nuet är allt som spelar roll. Följ med bakom kulisserna på Studio Azur - en ny fotokollektion från Desenio.

Gå barfota på stranden, hör ljudet av vågorna från havet, känn vinden i ditt hår. Studio Azur, en ny fotokollektion från Desenio, porträtterar en drömlik värld där nuet är allt som spelar roll. Denna kollektion med 32 motiv plåtade i vackra Mexiko fångar känslan av de små stunderna som vi minns för alltid. Ett kreativt team från vår Design Studio reste till Mexikos karibiska kust för att skapa denna kollektion.
– Azur speglar en livsstilstrend som kretsar kring att uppskatta de små ögonblicken i livet. Vi vill känna inåt och vara vårt sanna jag, säger Creative Director Annica Wallin.Många av oss vill bort från högt tempo och prestationskrav, en modern längtan efter fler verkliga upplevelser och möten. När vi landar i nuet kan vi hitta en helt ny uppskattning för oss själva och vår tillvaro. Detta vill vi förmedla med Studio Azur.Vår längtan efter en mindre stressad tillvaro påverkar också hur vi vill inreda hemma. Denna kollektion fångar in en av säsongens största färgtrender med nyanser av beige och aqua som accent.
– Om vi tittar på säsongens inredningstrender ser vi att en av de som dominerar är att göra hemmet till en lugn och avkopplande plats, fri från onödiga prylar. Att göra medvetna val kring material och möbler är viktigare än någonsin. Denna kollektion fångar verkligen en känsla som många strävar efter, att vara helt närvarande och uppskatta stunden som är just nu, säger Annica Wallin.Product Slider