Skip to main content.
How to

Såhär använder du vårt nya tavelväggsverktyg

Mixa och matcha dina favoritposters och ramar i Desenios nya tavelväggsverktyg . Du kan enkelt spara dina designade kollage, dela med vänner eller handla hela uppsättningen av ramar och posters med ett klick!

Äntligen kan vi presentera ’’Bygg din tavelvägg’" - ett verktyg som hjälper dig bygga din alldeles egna tavelvägg – precis så som du vill att den ska se ut hemma hos dig. Välj bland olika väggfärger, layouter och ramar för att kunna designa din tavelvägg så som du vill ha den.

Verktyget hittar du här.

Här kommer en steg-för-steg guide till hur du gör:

Steg 1  - Välj miljöbild

Börja att bygga din tavelvägg genom att välja en miljöbild. När du klickar på en miljöbild kan du under enkelt välja den väggfärg du önskar.

Steg 2 - Välj en layout

Det andra steget är att välja den layout du vill att din tavelvägg ska ha. Vill du ha två posters av samma storlek bredvid varandra, ett kollage av flertal tavlor eller fyra symmetriska posters uppsatta i en rektangulär form? Vi har många olika layouter att välja bland!

Steg 3 - välj posters

Vilken stil passar hemma hos dig? Ett tips är att ha en röd tråd när du väljer dina tavlor. Vill du till exempel ha svartvita tavlor, endast fotokonst eller är du ute efter motiv som går i samma färg? Använd vårt filter för att enklare hitta de tavlor du önskar. Tryck på en av rutorna i layouten på väggen där du önskar sätta upp din tavla, och välj sedan ett motiv bland våra posters.


Psst! Kan du inte riktigt bestämma dig bland alla tavlor du gillar? Använd vår hjärt-funktion! Tryck på hjärtat nedanför de posters du är intresserad av så sparas de under ’’Mina favoriter’’ som du hittar i menyn när du klickar på ’’Alla produkter’’ högst upp. Du kan sedan enkelt gå dit och titta bland dina sparade favoriter.

Steg 4 - välj ramar och tillbehör

För en komplett tavelvägg kan du i detta steg smidigt välja de ramar som passar bäst ihop med dina posters. Rama in varje tavla med likadan ram för en klassisk look eller välj att variera med olika ramar för ett mer levande intryck. Vi har guld, silver och kopparramar i metall, svarta träramar och många fler att välja bland.

Steg 5 - dela, spara eller handla din tavelvägg

Snyggt jobbat! Tryck på Klar och sedan ”Lägg i shoppingbagen” där du sedan enkelt handlar dina tavlor och ramar. Du kan självklart spara dina tavelväggar som du sedan hittar tillbaka till genom att klicka på ”Sparade tavelväggar”.

En sak till! Du glömmer väl inte att trycka på ”Dela” knappen så att vi och dina vänner kan se din snygga tavelvägg?