Skip to main content.

Bebisrummet

Canvastavlor

Inred barnkammaren med underbar canvaskonst för att skapa ett härligt rum för dig och minstingen. Illustrationer och fotografier av gulliga djur skapar en värld där ditt barn kan känna sig älskad och trygg. Det är enkelt att sätta ihop ett kollage med konst för barnkammaren. Välj bara den canvaskonst du gillar bäst så är du klar!

Bebisrummet

Det är inte bara huvudrummen i ditt hem som behöver ses över, utan även barnrummet! Med canvastavlor för barnkammaren ser du till att din bebis får en varm och välkomnande start i livet. Gör ett urval av dina favoriter så har du det du behöver. 

Genom att kombinera gulliga illustrationer av lamm, kattungar eller elefanter med en citatcanvastavla med söta budskap kan du skapa ett rum där ditt barn kan växa upp i en lugn atmosfär. Vi har ett brett sortiment av tavlor för barnkammaren i många olika färger, från neutral beige och svart och vitt till pastellrosa, grönt och blått tillsammans med många fler. Här hittar du canvastavlor med kärleksfulla citat och budskap, perfekt för minstingen som behöver massor av kärlek! 

Väggkonst för barnkammaren är en underbar present till någon som precis har fått ett tillskott till familjen. Fira det nya livet i den här världen!