Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Caught up in the moment, losing track of time. All we have is tonight. Celebrate life, celebrate you.

Studio Luxe bjuder in oss till en värld av lyx där vi inte tar livet på för stort allvar och lever i nuet. Skapad av vår egen Design Studio, denna kollektion fångar vår längtan efter att släppa loss och ha kul med våra vänner! Fram med glittriga klänningar, höga klackar och nätter som aldrig vill ta slut. Celebrate life, celebrate you.

“Vi ville skapa en kollektion som bjuder in till en optimistisk och lättsam värld, där nuet är allt som spelar roll och möjligheterna är oändliga”
Annica Wallin, Creative Director

Glittrig fotokonst-kollektion – Studio Luxe

Utforska en värld fylld med äventyr, lyx och fest - upptäck Studio Luxe! Denna fotokollektion, skapad av Desenio Design Studio, firar livet och låter oss längta efter allt kul som ligger framför oss. Med dessa sprakande posters kan du skapa en tavelvägg fylld med liv och göra ditt hem till en plats där du kan fly verkligheten.

Precis som under det glada 20-talet längtar vi nu efter sena kvällar med vänner, glittrande klänningar och äventyr. Studio Luxe är perfekt om du vill drömma dig bort till de sena utekvällarna, och tavlorna kommer ge dina väggar ett lyft. Utforska kollektionen nu och hitta dina favoritposters!