Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Live your light

Dyk in i en grekisk sommardröm där slow living ger dig möjlighet att rensa huvudet och uppskatta de små stunderna. Vår nya fotokollektion Studio Eos är döpt efter gryningens gudinna med samma namn och inspirerar oss att vara våra sanna jag.

”Den karaktäristiska arkitekturen med vita hus, kyrkor med blå kupoler och trånga gränder som leder ner till havet skapar den perfekta miljön för den som vill vara ett med naturen och få ny energi”
Annica Wallin, Creative Director

Ölandskap - Studio Eos

Desenios Studio Eos kollektion berättar en historia om en medelhavssommar. En berättelse om att låta sig leva i nuet och uppskatta de små sakerna i livet. Känn inspirationen av en ny början med denna vackra kollektion. Fridfulla fotografier togs i Grekland av ölandskap, vita hus och kyrkor, klarblått hav och vackra klippor. Underbar arkitektur och turkost vatten är det perfekta sättet att gå för en ny början. Ta in optimism och lugn i ditt hem med posters från denna kollektion. Dessa posters och prints är perfekta för en avkopplande och fräsch känsla i ditt sovrum, eller för att dekorera dina vardagsrumsväggar för en glad och fridfull atmosfär. Hitta dina favoritposters från Studio Eos här idag!