Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Lose yourself in the moment, immerse yourself in the now.

Embrace your free spirit - Välkommen till Studio Azur

Att uppmärksamma den fria själen och hylla det vackra i att ta hand om sig själv är tanken bakom Studio Azur, en fotokollektion exklusivt framtagen för dig av Desenio Design Studio! Denna vackra kollektion består av fotokonst i mjuka och lugna toner av beige, turkos och pärlskimrande rosa. Följ med oss när vi reser till Mexico och upptäcker en gömd plats där du kan hitta dig själv.

Att försöka leva i nuet kan vara svårt i den värld vi lever i, men vi tror verkligen att konst ger dig verktygen du behöver för att kunna skapa ett hem fyllt med empati, där du som en fri själ kan uppskatta livet. Genom att addera posters i mjuka pasteller blir ditt hem en plats för avkoppling där du kan samla ny kraft. Vi vill visa hur viktigt det är att ta hand om sitt inre och känna sig tillfreds i nuet.

Kollektionen bjuder på både abstrakt fotokonst och naturmotiv, och eftersom det finns något för alla stilar kan du enkelt förvandla ditt hem. Välkomna till världen för fria själar. Välkomna, till Studio Azur.