Skip to main content.
Nyheter

BAKOM KULISSERNA AV WONDERLAND

Häng med bakom kulisserna på Desenios senaste studiokollektion, Wonderland. Motiven plåtades på färgstarka Hotel Paradiso och peppar oss till att våga gå vår egen väg och inte vara rädda för att sticka ut.

Fotograferingen ägde rum på ett av Europas mest omtalade designhotell, Paradiso, som designats av den spanska studion Ilmiodesign. Det färgstarka och unika hotellet på Ibiza mixar Miamis art déco-inspirerade arkitektur med 70-talets lekfullhet. - När vi skapade den här kollektionen var vi visuellt inspirerade av retrofärgpaletten som vi ser mycket av denna sommar, säger Desenios designchef Annica Wallin.


Kollektionen är inspirerad av det unika och vackra som finns inom oss alla. - Wonderland handlar om att inte ta livet på för stort allvar och samtidigt ta kontroll över det! Den handlar om mod och berättar historien om en kvinna som gör vad hon vill, när hon vill, säger Annica Wallin.


De 30 konstmotiven som valts ut för denna kollektion visar upp den fantastiska arkitekturen och designen som finns att uppleva på hotellet. Förutom de vackra miljöerna utmanar Studio Wonderland också normer i en tid där människor strävar allt mer efter att passa in. - Wonderland är en kollektion full av färg med en lekfull attityd, säger Annica Wallin.

Product Slider