At we can only deliver to .
Do you have a delivery adress in ?
Shop at
Visit
Choose country
STAY IN THE KNOW
Ta del av nyheter, designtrender, inspiration och erbjudanden först av alla!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på ditt nästa köp
GE MIG RABATT
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fraktfritt över 299kr
  • Shipping countries
Posters
Ramar
Inspiration
Posters
Ramar
Inspiration
x
Just nu 25% på kategori Fotokonst* - Läs mer
  • Filtrera

  • Töm filter

Ramar
Komplettera din tavelvägg med våra högkvalitativa tavelramar. Här hittar du fina träramar, metallramar, posterhängare, washitejp och klämmor att hänga upp dina posters med! Eller köp vår tavellist och blanda dina posters med böcker och tidningar. 
Välj kategori
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Ramar / Tavelramar

På Desenio erbjuder vi ett brett sortiment av ramar online. Du kan köpa både små ramar och stora ramar hos oss i storlekarna 13x18cm, 21x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x50cm, 50x70cm, 61x91cm och 70x100cm. Dessutom erbjuder vi passepartout som du kan köpa till dina tavelramar för att få en fin inramning av din poster.

Våra ramar finns i olika färger, material och storlekar för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta passande tavelramar och tillbehör till dina posters. Hos Desenio hittar du ramar i både trä och metall. De träramar vi har att erbjuda finns med en ram i svart, vitt och obehandlad ek. Våra metallramar har en högblank yta och finns guld, koppar / roseguld och silver. Samtliga ramar till posters är i glasklart plexiglas (även kallat akrylglas och hobbyglas) som ger lätta och okrossbara tavlor. 

Alla våra ramar håller hög kvalitet och har en smart konstruktion. Din tavelram öppnas enkelt på baksidan för att sätta in posters, så du slipper vassa metallpiggar som krånglar. Dessutom har våra små ramar i storlekarna 13x18cm och 21x30cm ett bakstycke med stöd så att ramen smidigt kan lutas och stå för sig själv. Samtliga ramar på Desenio går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Andra tillbehör vi har att erbjuda är posterklämmor och posterhängare som både är smarta och snygga lösningar för att få upp dina favoritposters på väggen. Här på Desenio hittar du dessutom tavellister och washitejp. Klicka hem dina tavelramar eller tillbehör för en komplett tavelvägg hos oss.

Filtrera

×
Applicera filter
Så tycker våra kunder
Baserat på 0 000 omdömen. Se några av omdömena här.
Snabba
leveranser
Matt premiumpapper
& kvalitativt tryck
Säkra
betalingar
Trustpilot
omdömen