Leverans 1-3 dagar
Fraktfritt över 299kr
Posters
Ramar
Inspiration
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
Till kassan
0 Varor
Fortsätt handla
Till kassan
  • Filtrera

  • Töm filter

Applicera filter
Mått
Ramar
Komplettera din tavelvägg med våra högkvalitativa tavelramar och fotoramar. Här hittar du fina träramar, metallramar, posterhängare, washitejp och klämmor att hänga upp dina posters med! Eller köp vår tavellist och blanda dina posters med böcker och tidningar. 
Välj kategori
Filtrera
Välj sortering

Ram, Tavelram och fotoram

På Desenio erbjuder vi ett brett sortiment av ramar online. Du kan köpa både små ramar och stora ramar hos oss i storlekarna 13x18cm, 21x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x50cm, 50x70cm, 61x91cm och 70x100cm. Våra ramar från Moebe passar perfekt till bilder i A3-format, A4-format och A5-format. Dessutom erbjuder vi passepartout som du kan köpa till dina tavelramar för att få en fin inramning av din poster.

Våra ramar finns i olika färger, material och storlekar för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta passande tavelramar, fotoramar och tillbehör till dina posters. Hos Desenio hittar du ramar i både trä och metall. De träramar vi har att erbjuda finns med en ram i svart, vitt och obehandlad ek. Våra metallramar har en högblank yta och finns guld, koppar / roseguld och silver. Nästan alla av våra ramar till posters är i glasklart plexiglas (även kallat akrylglas och hobbyglas) som ger lätta och okrossbara tavlor. De andra få ramar är i äkta glas.

Alla våra ramar håller hög kvalitet och har en smart konstruktion. Din tavelram öppnas enkelt på baksidan för att sätta in posters, så du slipper vassa metallpiggar som krånglar. Dessutom har våra små ramar i storlekarna 13x18cm och 21x30cm ett bakstycke med stöd så att ramen smidigt kan lutas och stå för sig själv. Samtliga ramar online på Desenio går självklart att hängas upp på väggen i både stående och liggande format för att din tavelvägg ska kunna utformas precis så som du önskar.

Andra tillbehör vi har att erbjuda är posterklämmor och posterhängare som både är smarta och snygga lösningar för att få upp dina favoritposters på väggen. Här på Desenio hittar du dessutom tavellister och washitejp. Klicka hem dina stora tavelramar, små tavelramar eller tillbehör för en komplett tavelvägg hos oss.

Filtrera

×
Applicera filter

Så tycker våra kunder

9.2
Baserat på 12294 omdömen. Se några av omdömena här.
Supernöjd Snabb leverans. 21 Mar Rebecca
Great!! Enkel och snygg design och väldigt lätt att hitta det man letar efter. Man får mycket inspiration från sidan! 21 Mar Emma
Snabb leverans! Snabb leverans! 21 Mar Ardita Zeqa
Snabb leverans Snabb leverans! Mycket bra service! 20 Mar Sebastian Abrahamsson

Snabba
leveranser

Matt premiumpapper
& kvalitativt tryck

Säkra
betalningar

Trustpilot
omdömen

×
Fortsätt handla
Till kassan
Fortsätt handla
Till kassan

Fullborda din tavelvägg

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Kontakt

Bevakning av

Fortsätt handla