Skip to main content.

DESENIO X MRS MIGHETTO

Låt er svepas med till en annan värld med denna magiska saga, skriven exklusivt för Desenio av duon bakom Mrs Mighetto. I denna kollektion hör tavlorna till sagornas värld, de vackra illustrationerna berättar historien om ett spännande äventyr där en grupp Minimighettos åker ut på ett uppdrag för att rädda allt det vackra i världen.

Product Slider

TILL KOLLEKTIONEN

DRÖM SÖTT

Kollektionen finns i två olika färger och består av fem motiv, fyra illustrationer och ett sagomotiv. Motiven går att köpa var för sig eller som en hel kollektion förpackade i ett vackert kuvert.

I SAGORNAS VÄRLD

”Vi hoppas att våra motiv ska väcka fantasin och skapa magi i barnens rum i många år framöver”. Malin Mighetto och Anna Sylvan, duon bakom Mrs Mighetto

Product Slider

TILL KOLLEKTIONEN

Mrs Mighetto posters

Följ med på en resa in i drömmarnas värld. Malin Mighetto och Anna Sylvan, skaparna bakom Mrs. Mighetto, har nu skapat en kollektion hos Desenio. Kollektionen består av fyra motiv och ett sagomotiv i två färgskalor av grönt och beige. De drömlika motiven går att köpa var för sig eller i ett pack om fem, inslaget i ett vackert Mrs. Mighetto kuvert. Perfekt att ge bort i present eller som julklapp.

Alla motiv är en del av en magisk godnattsaga för barnrummet, exklusivt hos Desenio. Möt Miss Maja, Miss Freja, Mr Sam, Mr Hugo med flera minimighettos med uppdrag för att rädda allt det vackra i världen. En godnattsaga som får fantasin att sprudla och skapar magi i barnrummet.