Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Cote d'Azur Poster

179 kr
Finns i lager
Leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 399 kr
Öppet köp i 90 dagar
Produktbeskrivning

Henry Rivers Poster - grafisk illustration från Cote d'Azur

Poster med motiv skapat av Henry Rivers. Fin poster med modern illustration av den franska platsen Cote d'Azur. Det snygga motivet i blått och rött gör sig perfekt i ett hem hos någon som exempelvis har besökt platsen eller bara älskar det vackra motivet och vill dekorera med modern konst i form av grafiska tavlor. Postern har en vit kant runtom som ramar in motivet fint.

PRE0038-5
  • Bock
    Matt premiumpapper
  • Bock
    Producerat i Sverige
  • Bock
    Åldringsbeständigt papper
Vi planterar två träd för varje träd som används
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
Hållbarhet är viktigt för oss

Henry Rivers

Illustratören Henry Rivers kommer ursprungligen från England men bor numera på den franska landsbygden, i en liten stad nära Bordeaux. Henry reser jorden runt med papper och penna i högsta hugg med målet att fånga själen i världens mest älskade städer och platser. Med en tidigare bakgrund inom arkitektur och inspirerad av retro resereklam skapar han färgglada posters med tolkningar av våra favoritstäder i en minimalistisk stil.

Genom research och resor världen om återger Henry Rivers kända monument, landmärken och kännetecken av några av världens bästa resmål i sin konst. Henry Rivers lekfulla uttryck och vackra färger är det perfekta mötet av vintage, och modern konst.

Inspiration till din tavelvägg