Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Balconies Poster

179 kr
4 för 2*
Tillfälligt slut
Öppet köp i 90 dagar
Produktbeskrivning

Svartvit foto av franska balkonger i Paris

Parisisk poster fotad av vårt kreativa team. Paris sägs vara en av världens vackraste städer och denna poster med franska blakonger och de vackra detaljer som syns på fasaden talar inte emot det faktum. Postern har en vit kant runt om som ramar in motivet fint.

Studio Cosmopolitan

11338-5
  • Bock
    Matt premiumpapper
  • Bock
    Producerat i Sverige
  • Bock
    Åldringsbeständigt papper
Vi planterar två träd för varje träd som används
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
Hållbarhet är viktigt för oss

Studio Collection - Paris

Studio Cosmopolitan är en exklusivt framtagen kollektion fotokonst skapad av Desenios kreativa team. Fotona skildrar vackra platser i de tre världsstäderna New York, London och Paris. Alla städerna präglas av den vibrerande kultur och mångfalden av människor som verkar där. Att trender inom mode, design och konst ofta föds i dessa städer är sällan någon slump.

Kärlekens stad Paris bjuder på dramatiskt svartvitt av Eiffeltornet, stadens vackra fasader och franska bistros. Paris är inte bara Frankrikes huvudstad, utan även modets huvudstad, där kollektionen funnit inspiration i stadens fingertoppskänsla för skönhet och design. Kollektionen bjuder på stilrena, svartvita fotografier blandat med chica accenter i färg som passar perfekt i din tavelvägg.

Inspiration till din tavelvägg