Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Bethesda Terrace Arcade Poster

50,70 kr169 kr
Finns i lager
Leverans 1-3 arbetsdagar
Fri frakt över 349 kr
Öppet köp i 90 dagar
Produktbeskrivning

Poster med vacker arkitektur från New York

Denna poster fotograferad av Desenios kreativa team visar den vackra arkitekturen av Bethesda Terrace, en terass i New York med utsikt mot Central Park. Även om den världsberömda staden New York mestadels är känd för sin imponerande skyline och street style finns det guldkorn som visar annat än grå betong eller glasbyggnader. Denna poster visar vacker arkitektur med valv och mosaik som skapar ett vackert motiv att dekorera hemmet med. Postern har en vit kant runt om som ramar in motivet fint.

Studio Cosmopolitan

11312-5
  • Bock
    Matt premiumpapper
  • Bock
    Producerat i Sverige
  • Bock
    Åldringsbeständigt papper
Vi planterar två träd för varje träd som används
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
FSC - Papper från ansvarsfulla odlingar
Hållbarhet är viktigt för oss

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan är en exklusivt framtagen kollektion fotokonst skapad av Desenios kreativa team. Fotona skildrar vackra platser i de tre världsstäderna New York, London och Paris. Alla städerna präglas av den vibrerande kultur och mångfalden av människor som verkar där. Att trender inom mode, design och konst ofta föds i dessa städer är sällan någon slump.

I Studio New York, “staden som aldrig sover”, har vi förevigat ikoniska kännetecken för staden som Times Square, Brooklyn Bridge och den mäktiga stadssiluetten tillsammans med stadens dekorativa fasader. Kollektionen är en mix av vackra detaljbilder och svindlande höjder i mäktiga kontraster.

Inspiration till din tavelvägg