Skip to main content.

STUDIO HOLLYWOOD

Studio Hollywood - Starring Sofia Richie

Ikonisk fotokonst med Sofia Richie

Lev ut drömmen om Hollywood genom denna nya fotokollektion med modellen och stilikonen Sofia Richie! Inred dina väggar med vackra poolvyer, 50-talsarkitektur, tidlöst mode och lyxiga detaljer inspirerade av old Hollywood.

The classics

”Jag har ett stort modeintresse så det är alltid kul att experimentera med olika outfits, jag älskade verkligen stylingen för denna kollektion.”
Sofia Richie
"Att plåta denna fotokollektion i min hemstad var fantastiskt, jag älskade att växa upp i Los Angeles så det känns väldigt speciellt för mig.”
Sofia Richie

Bakom kulisserna med Sofia Richie

Stilikonen och modellen Sofia Richie tillbringade en fullspäckad dag med oss i det vackra 50-talshuset, som låg inbäddad bland palmer mitt i Hollywood Hills. – Jag har jobbat mycket som modell men det här är första gången som jag är med i en fotokollektion, så det var en ny erfarenhet för mig. Jag älskade att jobba med Desenio och tycker att hela kollektion är så elegant och tidlös, säger hon.

Sofia har mycket på gång just nu, nyss fyllda 24 är hon redan på tidningsomslag över hela världen och har imponerande 7,7 miljoner följare på Instagram. Hon förlovade sig nyligen med skivbolagsgrundaren Elliot Grainge och berättar att de fortfarande är i planeringsstadiet när det gäller bröllopet men att ”det kommer att bli familjärt”. – Mina planer för framtiden är att fokusera på mitt eget varumärke och att bilda familj, säger hon.

The statements

Product Slider

Bara i Hollywood

Kollektionen gestaltar den ikoniska drömmen om Hollywood, inspirerad av modet och livsstilen på 50- och 60-talet med tydliga Brigitte Bardot-vibbar. – Jag älskar stylingen för denna kollektion, jag har ett stort modeintresse så det är alltid kul att experimentera med olika outfits. Min mamma, som hade ett klädmärke när jag växte upp, var den som väckte mitt modeintresse. Det går i arv, kan man säga. – Den här kollektionen berättar storyn om en stark och självsäker kvinna som lever sin dröm, precis som kvinnorna jag själv ser upp till.

The lifestyle

Med ikoniska fotografier av vackra poolvyer, 50-talsarkitektur, tidlöst mode och lyxiga detaljer får vi en glimt av livet i Hollywood! De 26 fotografierna skildrar drömmen med ikoniska Hollywoodmotiv och berömda platser i Los Angeles och Palm Springs.

Product Slider

”Jag älskar färgpaletten med beige, brunt och turkost mixat med klassiska svartvita fotografier. Det passar min stil och mitt hem perfekt.”
Sofia Richie

Shoppa kollektionen